estonian rusu

Meist

ABC Mänguasjad (UAB Evilsa) tegeleb igat tüüpi mänguasjade, lastele mõeldud toodete, imikutele mõeldud kaupade ja muude lastetarvete impordi, tarne,  hoolduse ning internetimüügiga.
Meie ettevõte soovib pakkuda kvaliteetseid mänguasju kõigile taskukohase hinnaga.

ABC Mänguasjad keskendub alati kliendi vajadustele. Jagame meeleldi oma teadmisi uusimate mänguasjade ja trendide kohta ning pakume professionaalset teenindust, et iga klient leiaks oma ootustele ja eelarvele vastavad tooted.
ABC Mänguasjade e-poes hoolitseme oma klientide eest ning püüame pakkuda soodsaid ostutingimusi ning mugavaid ja turvalisi makselahendusi ja tarnemeetodeid. Teeme koostööd suurimate kullerifirmadega, et pakkuda kaasaegset ja kiiret tarnet kliendile sobivasse kohta.
Laiendame pidevalt kaubavalikut, püüdes säilitada äärmiselt laia, mitmekesist, konkurentsivõimelist ja asjakohast tootevalikut.

Meie ettevõtte väärtused - professionaalsus, klientide ootuste täitmine, vastastikused kompromissid ja mõistmine ning meeldiv, kvalifitseeritud ja kliendile orienteeritud teenus.

Meie missioon on pakkuda kvaliteetseid teenuseid ja teenindust ning olla oma tegevuses heatahtlik. Soovime arvestada kliendi vajaduste ja soovidega ning kohandada oma tegevust sellele vastavalt.

Meie visioon - saada Baltimaade üheks suurimaks lastele mõeldud mänguasjade ja lastekaupade tarnijaks ja maaletoojaks.

Kirjuta
Helista